back

We werken voorlopig als 'try out' met een dagkaart. De genoemde gerechten zullen we over een periode aan u presenteren. De meest gewaarde gerechten komen daarna definitief op de kaart.

Menukaart

De hoofdgerechten worden geserveerd met rijst. Nasi goreng of Bami is 3.50 extra.

  • Sharedining

  • Soto (West Java)

    6,00

    soep met tauge, kip, ei, lenteui

  • Gado Gado (West Java)

    6,50

    salade met tauge

  • Asinan (West java)

    6,50

    salade met diverse groenten en fruit

  • Sate (Java)

    12,75

    kip met satesaus 3 of 5 grote spiesjes

  • Bami Goreng (Java)

    13,75

    bami met sate en ei

  • Nassi Goreng (Java)

    12,75

    gebakken rijst met kip en ei

  • Rendang (Sumatra)

    15,75

    vlees met kokosmelk kemiri noten, gember

  • Balado (Sumatra)

    14,75

    pittige gerecht met daging / vlees

  • Semur (Java)

    14,75

    vlees of gehakt met zoete ketjap, knoflook

  • Balado (Sumatra)

    12,75

    pittige gerecht met ayam / kip

  • Balado (Sumatra)

    13,75

    pittige gerecht met daging giling/gehakt

  • Udang mentega (National)

    15,75

    garnalen in boter

  • Indonesische rijsttafel

    21,50

    verzameling verschillende gerechten

  • Sambal udang (Sumatra)

    13,50

    sambal met garnalen en kwartelei

  • Nagerechten

  • Chiffon cake

    4,75

    Pandancake met ijs

  • Spekkoek

    4,75

    zoete cake met ijs

  • Buah Potong

    4,75

    stukjes diverse soorten fruit